skip to Main Content

Herdenking einde tweede wereldoorlog in voormalig Nederlands Indië

Op zondag 22 augustus wordt opnieuw weer een fysieke bijeenkomst gehouden ter herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog in het voormalig Nederlands Indië. Sprekers zijn Henk Mak van Dijk, Corine Kolb en Lizet van Kempen: verhalen en herinneringen worden gedeeld opdat de verhalen voortleven.

Een boekje getiteld “Helend herdenken” dat als een kroniek de herdenkingen van de afgelopen jaren bijeen zet, wordt aangeboden aan voormalig minister van Buitenlandse Zaken Bernard Bot. De werkgroep en de HGK zijn zeer vereerd dat hij aanwezig wil zijn bij deze bijeenkomst en ook zijn reactie wil geven op het boekje.

De bijeenkomst vindt plaats in de Duinzichtkerk om 16.30 uur. De honderd plaatsen zijn echter al volzet, U kunt de bijeenkomst digitaal volgen vie de website van de Duinzichtkerkgemeente. Als u  daar klikt op het youtube kanaal, krijgt u directe digitale toegang. Het spijt ons dat we deze beperkingen moet opleggen, maar veiligheid en gezondheid willen we eerbiedigen. http://duinzichtkerk.nl/

Ad van der Helm, voorzitter

 

 

Back To Top
X